Advocaat Schaijk

Zoekt u een vakkundige advocaat in de buurt van Schaijk? Geraads & Van Schaik Advocaten is gespecialiseerd in het aanbieden van rechtshulp aan particulieren, ondernemers, stichtingen en verenigingen. Wij vinden dat rechtshulp toegankelijk moet zijn voor iedereen. Door onze centrale ligging in Den Bosch, uitstekend bereikbaar vanuit Schaijk, zijn wij hét betaalbare en betrouwbare advocatenkantoor dat u van juridisch advies te voorzien. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Het eerste gesprek is vrijblijvend en geheel gratis.

Gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden

Bij Geraads & Van Schaik Advocaten ontvangt u altijd vakkundige en resultaatgerichte begeleiding, hiervan bent u verzekerd. Ons streven is om rechtshulp aan te bieden tegen betaalbare prijzen en te zorgen dat onze rechtshulp voor iedereen toegankelijk is. Zo kan iedereen bij ons terecht voor het verkrijgen van een passende oplossing. In de omgeving van Schaijk staat Geraads & Van Schaik Advocaten u bij op elk rechtsgebied. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in:

  • Consumentenrecht; Bij het consumentenrecht kunt u bijvoorbeeld denken aan incassobetalingen, beslagleggingen of een (koop)overeenkomst.
  • Sociale Zekerheidsrecht; Waar het bij het arbeidsrecht meer gaat omtrent de periode tijdens het werken, biedt Sociaal Zekerheidsrecht uitsluitsel over WIA, bijstandsuitkeringen en andere uitkeringen.
  • Slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven; Indien u slachtoffer bent van een gewelds- of zedenmisdrijf, helpen wij u graag. Wij staan u bij voor het aanvragen van een schadevergoeding en het begeleiden bij spreekrecht.

Gefinancierde rechtshulp

Wanneer u rechtsbijstand nodig heeft, kan het zijn dat u dit niet kunt betalen. Wij kijken graag samen met u of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. U betaalt, waar mogelijk, dan enkel een eigen bijdrage.

Úw advocaat in de regio Schaijk

Hierboven staat in het kort beschreven waaruit onze rechtsgebieden bestaan en waar wij graag naar streven. Heeft u vragen over één van deze rechtsgebieden? Hulp nodig van een advocaat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Geraads & Van Schaik Advocaten in Den Bosch. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Op korte rijafstand van Schaijk staan onze advocaten voor u klaar.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453