Mevrouw mr. Geraads

Mr. Noor Geraads heeft Europese recht- en taalstudies gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Zij  is advocaat sinds 2004. Aan het begin van haar carrière heeft mr. Geraads veel ervaring opgedaan als sociaal advocaat bij een kantoor in Utrecht. Nadien is zij meer dan tien jaar werkzaam geweest bij een middelgroot kantoor in Eindhoven. Daar heeft zij zich verder gespecialiseerd in het personen- en familierecht en de bijstand aan slachtoffers, met name in ernstige gewelds- en zedenzaken.

Sinds 1 oktober 2019 hebben Noor Geraads en Simone van Schaik hun krachten verenigd en zijn zij Geraads en Van Schaik Advocaten gestart. Noor richt zich daar nog steeds op het personen- en familierecht en de bijstand aan slachtoffers.

De werkwijze van Noor kenmerkt zich door professionaliteit en pragmatisme. Cliënten en netwerkpartners waarderen haar betrokkenheid en persoonlijke aanpak.

Noor Geraads is lid van stichting LANGZS, het Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers. Als personen- en familierechtadvocaat is zij als expert aangesloten bij uitelkaar.nl, een online echtscheidingstool.

 

Mr. N. Geraads heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: slachtofferrecht en personen- en familierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.