Advocaat Rosmalen

Zoekt in een advocaat in regio Rosmalen? Onze advocaten staan u graag bij op elk rechtsgebied. Daarnaast is ons advocatenkantoor gespecialiseerd in sociale zekerheidsrecht en personen- en familierecht, maar ook voor slachtoffers van een gewelds- of zedenmisdrijf bieden wij de hulp en bijstand. U bent bij Geraads & Van Schaik Advocaten gewaarborgd van een persoonlijke, deskundige en resultaatgerichte begeleiding. Ons streven is om goede, adequate rechtshulp te bieden op een laagdrempelige manier, tegen betaalbare tarieven. Ons advocatenkantoor levert voor iedereen passende rechtshulp. Iedereen heeft immers recht op juridische hulp wanneer dat nodig is.

Uw advocatenkantoor vlakbij Rosmalen

Bent u bang dat u juridische hulp niet kunt betalen? Bij Geraads & Van Schaik Advocaten kunt u ook terecht voor gefinancierde rechtshulp. Wij kijken samen met u of u hiervoor in aanmerking komt. Indien u hiervoor in aanmerking komt, betaalt u enkel een beperkte eigen bijdrage. Mocht dit voor u niet voldoende uitkomst bieden, dan kunnen in sommige gevallen aangepaste tarieven gehanteerd worden. Door jarenlange ervaring zijn wij dé specialist om u te begeleiden bij juridische vraagstukken. Of u nu een passend juridisch advies wilt ontvangen of bijstand bij een gang naar de rechter, onze advocaten zorgen ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft. In de omgeving van Rosmalen schakelt u advocaten van Geraads & Van Schaik Advocaten uit Den Bosch in als:

  • Particulier;
  • Ondernemer;
  • Vereniging;
  • Stichting.

Aangesloten bij Stichting LANGZS

Als ervaren advocatenkantoor in Den Bosch zijn wij aangesloten bij Stichting LANGZS. Dit staat voor: Landelijk Advocatennetwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers. Als medeoprichter én bestuurslid zijn wij trots op dit landelijk dekkend advocatennetwerk. Wij maken betaalbare rechtshulp voor slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven toegankelijker in heel Nederland. Klik voor meer informatie op Stichting LANGZS. U kunt zowel Geraads & Van Schaik Advocaten als Stichting LANGZS vinden op Twitter.

Neem contact op met uw advocaat in Rosmalen

Wilt u weten wat Geraads & Van Schaik Advocatenbureau voor u kan betekenen? Heeft u juridisch advies nodig over kwesties binnen één van de rechtsgebieden? Neem contact op met Geraads & Van Schaik advocaten. Maak vrijblijvend een afspraak, het eerste gesprek is geheel kosteloos. Wij staan u bij als advocatenkantoor in Den Bosch en maken betaalbare rechtshulp mogelijk.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453