Advocaat Rosmalen

Onze advocaten in regio Rosmalen kunnen u helpen met arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, consumentenrecht én wanneer u het slachtoffer bent van een gewelds- of zedenmisdrijf. U bent bij Geraads & Van Schaik Advocaten gewaarborgd van een vakkundige en resultaatgerichte begeleiding. Ons streven is om professionele rechtshulp op een laagdrempelige manier te bieden tegen betaalbare prijzen. Ons advocatenkantoor levert voor iedereen passende rechtshulp. Wij geloven dat iedereen recht heeft op juridische hulp.

Compleet advocatenkantoor in regio Rosmalen

Naast bovengenoemde rechtsgebieden kunt u ook bij Geraads & Van Schaik Advocaten terecht voor gefinancierde rechtshulp. Is rechtsbijstand gewenst? Wij geven uitsluitsel of u hiervoor in aanmerking komt. Indien u hiervoor in aanmerking komt, betaalt u enkel een eigen bijdrage. Door jarenlange ervaring zijn wij dé specialist om u te begeleiden bij juridische vraagstukken. Of u nu een passend juridisch advies wilt ontvangen of rechtshulp, onze service sluit volledig aan op uw wensen. U kunt Geraads & Van Schaik Advocaten inschakelen als advocaat in de omgeving van Rosmalen als:

  • Particulier;
  • Ondernemer;
  • Vereniging;
  • Stichting.

Neem contact op Geraads & Van Schaik Advocaten

Heeft u vragen over wat onze advocaten in omgeving Rosmalen voor u kunnen betekenen? Wilt u wellicht meer weten over één van de rechtsgebieden? Neem vrijblijvend contact op met Geraads & Van Schaik Advocaten. Maak direct een afspraak, geheel kosteloos. Wij staan u bij als advocatenkantoor in Uden en leveren betaalbare rechtshulp.

Als professioneel advocatenkantoor zijn wij aangesloten bij Stichting LANGZS. Dit staat voor Landelijk Advocatennetwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers. Als medeoprichter én bestuurslid zijn wij trots op dit landelijk dekkend advocatennetwerk. Wij maken betaalbare rechtshulp voor heel Nederland toegankelijk! Klik hier voor meer informatie over Stichting LANGZS, U kunt zowel Geraads & Van Schaik Advocaten als Stichting LANGZS vinden op Twitter.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

0413-24 55 16