Advocaat Rosmalen

Zoekt in een advocaat in regio Rosmalen? Onze advocaten staan u graag bij met arbeidsrechts, sociale zekerheidsrecht en consumentenrecht, maar ook wanneer u het slachtoffer bent van een gewelds- of zedenmisdrijf. U bent bij Geraads & Van Schaik Advocaten gewaarborgd van een vakkundige en resultaatgerichte begeleiding. Ons streven is om goede, deskundige rechtshulp te bieden op een laagdrempelige manier, tegen betaalbare prijzen. Ons advocatenkantoor levert voor iedereen passende rechtshulp. Wij geloven dat iedereen recht heeft op juridische hulp.

Compleet advocatenkantoor in de buurt van Rosmalen

Naast bovengenoemde rechtsgebieden kunt u ook bij Geraads & Van Schaik Advocaten terecht voor gefinancierde rechtshulp. Is rechtsbijstand gewenst? Wij geven uitsluitsel of u hiervoor in aanmerking komt. Indien u hiervoor in aanmerking komt, betaalt u enkel een beperkte eigen bijdrage. Door jarenlange ervaring zijn wij dé specialist om u te begeleiden bij juridische vraagstukken. Of u nu een passend juridisch advies wilt ontvangen of rechtshulp, onze service sluit volledig aan op uw wensen. In de omgeving van Rosmalen schakelt u advocaten van Geraads & Van Schaik Advocaten in als:

  • Particulier;
  • Ondernemer;
  • Vereniging;
  • Stichting.

Aangesloten bij Stichting LANGZS

Als ervaren advocatenkantoor in Den Bosch zijn wij aangesloten bij Stichting LANGZS. Dit staat voor: Landelijk Advocatennetwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers. Als medeoprichter én bestuurslid zijn wij trots op dit landelijk dekkend advocatennetwerk. Wij maken betaalbare rechtshulp voor heel Nederland toegankelijk. Klik voor meer informatie op Stichting LANGZS. U kunt zowel Geraads & Van Schaik Advocaten als Stichting LANGZS vinden op Twitter.

Neem contact op met uw advocaat in Rosmalen

Heeft u vragen over wat onze advocaten voor u kunnen betekenen in omgeving Rosmalen? Wilt u wellicht meer weten over één van de rechtsgebieden? Neem contact op met Geraads & Van Schaik advocaten. Maak vrijblijvend een afspraak, geheel kosteloos. Wij staan u bij als advocatenkantoor in Den Bosch en maken betaalbare rechtshulp mogelijk.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453