Advocaat Oss

Bent u op zoek naar een professionele advocaat in de buurt van Oss? Dan bent u op de juiste plek bij Geraads & Van Schaik Advocaten! Als advocatenkantoor ondersteunen wij u juridisch bij allerlei problemen. Op alle rechtsgebieden kunnen onze advocaten een passend juridisch advies aan u verstrekken. Bij ons advocatenkantoor in Den Bosch, nabij Oss, zijn we daarnaast gespecialiseerd in:

Advocatenkantoor Oss, ook voor sociale zekerheidsrecht

Wanneer u werkloos bent geworden of gaat worden, wilt u graag een uitkering aanvragen. Dit wordt ook wel een WW-uitkering genoemd. Er zijn allerlei verplichtingen waar u aan moet voldoen om een werkloosheidsuitkering te kunnen ontvangen. Geraads & Van Schaik advocaten staat u graag bij in allerlei zaken die te maken hebben met werkloosheid, uitkeringen en andere juridische kwesties die vallen onder het sociale zekerheidsrecht. Wilt u graag meer weten over de rechtsgebieden waar wij u mee kunnen helpen? Wij verwijzen u graag naar onze website. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Professionele rechtshulp tegen betaalbare prijzen

Ons advocatenkantoor heeft als doel laagdrempelige en professionele rechtshulp te bieden tegen betaalbare prijzen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op juridische hulp. Is rechtsbijstand gewenst? Dan kijken wij eerst of u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt. Wanneer dit het geval is, dan wordt voor u een toevoeging aangevraagd en wordt er, afhankelijk van het belastbaar inkomen per maand, een eigen bijdrage opgelegd door de Raad voor Rechtsbijstand.

Úw advocaat in regio Oss!

Geraads & Van Schaik Advocatuur vindt u als advocatenkantoor in Den Bosch, nabij Oss. Het eerste consult is gratis. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult, dan zullen wij u op de best mogelijke manier helpen.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453