Advocaat Lith

Heeft u een juridisch probleem? Heeft u bijvoorbeeld een geschil met uw werkgever, is er ergens schade ontstaan of heeft u juist als bedrijf juridisch advies nodig? Bij Geraads & Van Schaik advocaten in de regio Lith kunt u als particulier, bedrijf, vereniging of stichting voor hulp op allerlei rechtsgebieden:

Toegankelijke advocaat in Lith of omgeving

Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd kosteloos. Wij vinden namelijk dat juridische hulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Zijn er vervolgstappen nodig? Wij staan u bij gedurende het gehele juridische proces. Vaak kunt u aanspraak maken op gefinancierde rechtshulp die inkomensafhankelijk is. Als blijkt dat u hier geen recht op heeft, dan zullen wij een aangepast tarief hanteren zodat onze hulp betaalblaar blijft.

Advocaat in Lith voor juridisch advies

Men denkt vaak dat advocaten pas een rol gaan spelen wanneer er sprake is van een gang naar de rechter. Dat is echter gelukkig lang niet altijd het geval. Juist een advocaat kan voorkomen dat er een vermoeiend juridisch proces in gang wordt gezet. Het is natuurlijk altijd het beste om een probleem aan te pakken voordat het groter wordt. Wij zullen dan ook altijd proberen om een rechtszaak te voorkomen. Schakel onze hulp bijvoorbeeld in voor het opstellen van een goede, juridisch houdbare overeenkomst. Gedegen juridisch advies in een vroeg stadium kan veel problemen voorkomen; neem daarom gerust contact met ons op wanneer u een juridische vraag heeft.

Sociale zekerheid

Eén van de rechtsgebieden waarin wij ons specialiseren, is sociale zekerheidsrecht. Soms is het erg lastig om een geschil met het UWV of de overheid zelf op te lossen. Misschien bent u werkloos geworden en krijgt u te maken met het UWV, de instantie die verantwoordelijk is voor de WW-uitkering. Daarvoor moet u aan allerlei verplichtingen voldoen, en dat kan soms lastig zijn. Sociale zekerheid omvat echter meer regelingen. Denk aan WIA of Wajong, maar ook verschillende toeslagregelingen. Heeft u problemen met het sociale zekerheidsrecht, of dreigt u in de problemen te komen? Dan kunt u Geraads & Van Schaik advocaten inschakelen voor juridisch advies.

Contact

Wij zijn gevestigd in Den Bosch. Heeft u een juridisch probleem? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt uw gegevens achterlaten, maar u mag ook altijd bellen met 073-2200453 of mailen naar info@gvsadvocaten.nl. Het eerste consult is altijd vrijblijvend en gratis.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453