Advocaat Boxtel

Juridische kwesties zijn niet altijd even makkelijk. Het is fijn als u daar iemand voor kan inschakelen die u helpt. Vertrouwen en gehoord worden zijn hierbij heel belangrijk. Woont u in Boxtel (of omgeving) en bent u op zoek naar een advocaat? Dan bent u bij Geraads & Van Schaik Advocaten op hét juiste adres. Ons kantoor in Den Bosch is gespecialiseerd in het aanbieden van advies en rechtshulp aan particulieren, ondernemers binnen het MKB, verenigingen en stichtingen. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen met juridische zaken tegen betaalbare prijzen. Voor een vrijblijvend en kosteloos eerste advies kunt u altijd bellen naar 073-2200453.

Het inschakelen van een advocaat wordt vaak gezien als een laatste redmiddel. Echter hoeft dat niet zo te zijn. Wij kunnen ook veel betekenen om een juridische rompslomp te voorkomen voordat het probleem escaleert. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het opstellen van goede contracten en overeenkomsten. Bij ons advocatenkantoor in regio Boxtel kunt u terecht voor de volgende rechtsgebieden:

Betaalbare rechtshulp van een advocaat in Boxtel

Wij vinden dat rechtshulp toegankelijk en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Het eerste intakegesprek is daarom ook gratis. Hierna wordt een uurtarief op maat gehanteerd, omdat wij juridische hulp voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk willen maken. Indien u dat wenst, kijken wij eerst of u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt. Uw inkomen mag hiervoor niet te hoog zijn en u mag niet te veel vermogen hebben. Daarnaast wordt gekeken naar de opbrengst en het belang van de rechtshulp ten opzichte van uw zaak. Dit laatste is van toepassing wanneer u een lopende zaak heeft.

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op

Bent u dus op zoek naar een advocaat in de buurt van Boxtel? Wilt u graag gehoord worden? Neem dan gerust contact op met Geraads & Van Schaik Advocaten. Het eerste advies is vrijblijvend en gratis. Wij geven u het best mogelijke advies en kijken graag mee wat we voor u kunnen doen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 073-2200453 of stuur een mail naar info@gvsadvocaten.nl. Wij helpen u graag met al uw juridische vragen en geven u professioneel advies.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453