Advocatenkantoor Uden

Heeft u direct hulp nodig voor uw huidige situatie en daarvoor op zoek naar een advocatenkantoor in regio Uden? Geraads & Van Schaik Advocaten is de aanwezen partij om u verder op weg te helpen. Wij zijn als advocatenkantoor gespecialiseerd in het aanbieden van zowel juridisch advies als rechtshulp aan particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Onze service is er op gericht om u zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn.

Consumentenrecht, slachtofferbijstand en meer!

Door jarenlange ervaring als advocatenkantoor in regio Oss bieden wij u graag begeleiding bij juridische vraagstukken. Hierbij staat centraal de persoonlijke en betrouwbare manier waarop wij te werk gaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Samen kijken we naar een passende oplossing, waarbij wij verzekeren dat u bij ons advocatenkantoor in goede handen bent. Geraads & Van Schaik Advocaten is onder andere gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Een advocaat in Uden voor slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven

Ook bij geweld- en zedenmisdrijven kunnen wij u adviseren en uw vragen beantwoorden. Deze misdrijven kunnen allerlei verschillende en ingewikkelde gevolgen hebben. Wij begeleiden u graag met dit traject en geven u uitleg waar mogelijk.

Uw advocaat voor advies over sociale zekerheidsrecht

In Nederland hebben we een uitgebreid stelsel voor sociale zekerheid. Dit voorziet in een inkomen, of een aanvulling van het inkomen, wanneer u niet in staat bent om te werken. Denk bijvoorbeeld aan (langdurige) arbeisongeschiktheid of het verlies van een baan. Het stelsel is uitgebreid, maar daardoor ook vrij ingewikkeld. Het is niet gek als u soms niet goed de weg weet in de sociale zekerheid. Geraads & van Schaik advocaten kunnen u bijstaan wanneer vragen of problemen heeft  op het gebied van sociale zekerheidswetten en -regelingen zoals de WW, ziektewet, WAO of WIA. Ook wanneer u problemen heeft met bijvoorbeeld huur- of kinderopvangtoeslag of de kinderbijslag, kunt u bij ons terecht.

Geraads & Van Schaik Advocaten gelooft oprecht dat iedereen recht heeft op juridische hulp. Daarom bieden wij professionele rechtshulp aan tegen betaalbare prijzen. Wilt u graag meer weten over de rechtsgebieden waar onze advocaten u mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Ons advocatenkantoor vindt u in Den Bosch, vlakbij Uden.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453