Advocatenkantoor Oss

Heeft u direct juridische hulp nodig voor uw huidige situatie en bent u daarom op zoek naar een advocatenkantoor in regio Oss? Geraads & Van Schaik Advocaten is de aanwezen partij om u verder op weg te helpen. Wij zijn als advocatenkantoor gespecialiseerd in het aanbieden van zowel juridisch advies als rechtshulp aan particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Onze service is er op gericht om u zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn.

Een goede advocaat in Oss voor het sociale zekerheidsrecht

Wanneer u zelf niet in staat bent om door middel van werk in uw levensonderhoud te voorzien, kunt u in bijna alle gevallen aanspraak maken op ons sociaal zekerheidsstelsel. Denk bijvoorbeeld aan (langdurige) arbeisongeschiktheid of het verlies van een baan. Het stelsel zit echter niet eenvoudig in elkaar en mensen kunnen er nog wel eens in verdwalen. Geraads & van Schaik advocaten kunnen u bijstaan wanneer vragen of problemen heeft  op het gebied van sociale zekerheidswetten en -regelingen zoals de WW, ziektewet, WAO of WIA. Ook wanneer u problemen heeft met een bepaalde toeslag of de kinderbijslag, kunt u bij ons terecht.

Familierecht, slachtofferbijstand en meer!

Door jarenlange ervaring als advocatenkantoor in regio Oss bieden wij u graag begeleiding bij juridische vraagstukken. Hierbij staat een persoonlijke en betrouwbare aanpak altijd centraal. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Samen kijken we naar een passende oplossing, waarbij wij verzekeren dat u bij ons advocatenkantoor in goede handen bent. Geraads & Van Schaik Advocaten is onder andere gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Bijstand voor slachtoffers van geweldsmisdrijven

Ook bij geweld- en zedenmisdrijven kunnen wij u adviseren en uw vragen beantwoorden. Deze misdrijven kunnen allerlei verschillende en ingewikkelde gevolgen hebben. Wij begeleiden u graag met dit traject en geven u uitleg waar mogelijk.

Op zoek naar een advocaat in Oss?

Geraads & Van Schaik Advocaten gelooft oprecht dat iedereen recht heeft op juridische hulp. Daarom bieden wij professionele rechtshulp aan tegen betaalbare prijzen. Wilt u graag meer weten over de rechtsgebieden waar onze advocaten u mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Ons advocatenkantoor vindt u in Den Bosch, vlakbij Oss.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453