Advocatenkantoor Oss

Heeft u direct hulp nodig voor uw huidige situatie en daarvoor op zoek naar een advocatenkantoor in regio Oss? Geraads & Van Schaik Advocaten is de aanwezen partij om u verder op weg te helpen. Wij zijn als advocatenkantoor gespecialiseerd in het aanbieden van zowel juridisch advies als rechtshulp aan particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Onze service is er op gericht om u zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn.

Arbeidsrecht, consumentenrecht en meer!

Door jarenlange ervaring als advocatenkantoor in regio Oss bieden wij u graag begeleiding bij juridische vraagstukken. Hierbij staat centraal de persoonlijke en betrouwbare manier waarop wij te werk gaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Samen kijken we naar een passende oplossing, waarbij wij verzekeren dat u bij ons advocatenkantoor in goede handen bent. Geraads & Van Schaik Advocaten is onder andere gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Hulp bij ontslag

Helaas komt het vaak voor dat mensen hun baan verliezen. Dit zorgt voor ontzettend veel onrust. Maar wat zijn uw rechten als werknemer? Geraads & Van Schaik Advocaten is er voor u met vragen over bijvoorbeeld ontslag, het behouden van inkomen en aanvragen van een uitkering. Wij adviseren u graag over het arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Ook bij geweld- en zedenmisdrijven kunnen wij u adviseren en uw vragen beantwoorden. Deze misdrijven kunnen allerlei verschillende en ingewikkelde gevolgen hebben. Wij begeleiden u graag met dit traject en geven u uitleg waar mogelijk. Geraads & Van Schaik Advocaten gelooft oprecht dat iedereen recht heeft op juridische hulp. Daarom bieden wij professionele rechtshulp aan tegen betaalbare prijzen. Wilt u graag meer weten over de rechtsgebieden waar onze advocaten u mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Ons advocatenkantoor vindt u in Den Bosch, vlakbij Oss.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453