Advocaat Vught

Zoekt u een goede advocaat in de buurt van Vught? Heeft u juridisch advies nodig? Geraads & Van Schaik Advocaten is gespecialiseerd in het geven van rechtshulp aan particulieren, ondernemers, stichtingen en verenigingen. Wij vinden dat rechtshulp toegankelijk moet zijn voor iedereen. Mede door onze centrale ligging in Den Bosch zijn wij een aantrekkelijke partner voor juridische bijstand wanneer u uit Vught of omgeving komt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Het eerste gesprek is vrijblijvend en geheel gratis.

Gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden

Bij Geraads & Van Schaik Advocaten ontvangt u te allen tijde vakkundige en resultaatgerichte begeleiding, daar kunt u op rekenen. Ons streven is om rechtshulp aan te bieden tegen betaalbare prijzen en zo te zorgen dat onze rechtshulp voor iedereen toegankelijk is. Voorkomen is beter dan genezen: vaak kunnen wij u met ons juridisch advies verder helpen zonder dat het tot een gang naar de rechter hoeft te komen. Wanneer dat wel zo is, staan wij u van begin tot eind bij. Zo kan iedereen bij ons terecht voor het verkrijgen van een passende oplossing. In de omgeving van Vught staat Geraads & Van Schaik Advocaten u bij als advocaat voor de volgende rechtsgebieden:

  • Consumentenrecht; Bij het consumentenrecht kunt u bijvoorbeeld denken aan incassobetalingen, beslagleggingen of een (koop)overeenkomst.
  • Sociale Zekerheidsrecht; Waar het bij het arbeidsrecht meer gaat om geschillen die voortkomen uit uw werkzame periode, biedt het Sociale Zekerheidsrecht uitsluitsel over bijvoorbeeld de WIA, bijstandsuitkeringen en andere uitkeringen.
  • Slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven; Indien u slachtoffer bent van een gewelds- of zedenmisdrijf, helpen wij u graag. Zowel in strafrechtelijke procedures als in het civiele recht kunt u rekenen op onze juridische bijstand. Denk daarbij ook aan bijvoorbeend het eisen van een contactverbod, het aanvragen van een schadevergoeding en begeleiding bij spreekrecht. Wij zijn aangesloten bij, en mede-oprichters van, de Stichting LANGZ.

Gefinancierde rechtshulp

Niet iedereen is in staat om zelf de kosten voor rechtsbijstand te betalen. Wij kijken graag samen met u of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. U betaalt, waar mogelijk, dan enkel een eigen bijdrage naar draagkracht. Bovendien kunnen we kijken of we voor u aangepaste tarieven kunnen hanteren. Iedereen heeft er immers recht op om zijn recht te halen.

Úw advocaat in Vught (en omgeving)

Hierboven staat in het kort beschreven waaruit onze rechtsgebieden bestaan en waar wij graag naar streven. Heeft u vragen over één van deze rechtsgebieden? Heeft u hulp nodig van een advocaat of kunt u wel wat juridisch advies gebruiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Geraads & Van Schaik Advocaten. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Op korte rijafstand van Vught staan onze advocaten voor u klaar.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453