Advocaat Veghel

Bent u op zoek naar een professionele advocaat in Veghel die uitermate zijn best doet voor u? Dan bent u bij Geraads & Van Schaik Advocaten aan het juiste adres! Ons advocatenkantoor heeft als doel u professionele en laagdrempelige rechtshulp te bieden tegen betaalbare prijzen.

Wij bieden u

Geraads & Van Schaik Advocaten is als advocaat in regio Veghel gespecialiseerd in het consumentenrecht, arbeidsrecht, slachtoffers van geweld- en zedenmisdrijven en het sociaal zekerheidsrecht. Helaas wordt een advocaat vaak gezien als het laatste redmiddel. Onze advocaten helpen u graag om een juridisch conflict te voorkomen. Wij kunnen u namelijk helpen bij het opstellen van overeenkomsten, de beoordeling van contracten en het geven van juridisch advies.

Consumentenrecht

Als consument kunt u tegen problemen aanlopen. Wij staan klaar om u te helpen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Bepaalde onderdelen die niet geleverd zijn bij een bepaald product;
  • Het product is beschadigd bij aankoop.

Dit zijn natuurlijk voorbeelden waar u liever niet te maken mee krijgt. Heeft u er echter wel mee te maken, dan zal Geraads & Van Schaik Advocaten te Uden u helpen. Heeft u over het vragen over het consumentenrecht? Stuur ons dan een mailtje of vraag een gratis eerste consult aan via onze site.

Arbeidsrecht

Wij helpen u niet alleen in geval van ontslag, maar ook wanneer uw werkgever u niet betaalt tijdens uw ziekte. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in schorsing, op non actief stelling, bedrijfsongevallen, het opstellen en/of beoordelen van contracten, ontbinding arbeidsovereenkomst, concurrentie en of relatiebedingen, loonvorderingen en ziekte en re-integratie.

Slachtoffers van geweld- en zedenmisdrijven

Bij aanranding, ontucht, verkrachting en/of geweld weten mensen vaak niet wat ze moeten doen op juridisch gebied. Ons advocatenkantoor vlakbij Veghel helpt u graag verder. Wij kunnen u onder andere helpen met het toezien op uw belangen en rechten, inlichten over het strafproces en het claimen van een schadevergoeding.

Sociale zekerheid

Het sociaal zekerheidstelsel van Nederland voorziet in een inkomen als iemand niet in staat is om door middel van werk in het levensonderhoud te voorzien. Voor al uw vragen over ziektewet, werkloosheidswet en meer kunt u bij ons advocatenkantoor in Uden langskomen voor een gratis eerste consult.

Bel uw advocatenkantoor op in regio Veghel

Heeft u vragen over één van de bovenstaande rechtsgebieden? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor in de omgeving van Veghel en vraag direct uw eerste gratis consult aan.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

0413-24 55 16