Advocaat Veghel

Bent u op zoek naar een professionele advocaat in de omgeving van Veghel? Dan bent u bij Geraads & Van Schaik Advocaten aan het juiste adres. Ons advocatenkantoor heeft als doel u professionele en laagdrempelige rechtshulp te bieden tegen betaalbare prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het eerste gesprek is vrijblijvend.

Professionele en laagdrempelige rechtshulp in Veghel

In regio Veghel kunt u voor elke juridische kwestie bij ons terecht. Daarnaast is Geraads & Van Schaik Advocaten gespecialiseerd in het personen- en familierecht én het sociaal zekerheidsrecht. Bovendien bieden wij hulp voor slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven.

Helaas wordt een advocaat vaak gezien als het laatste redmiddel. Onze advocaten helpen u graag om een juridisch conflict te voorkomen. Wij kunnen u namelijk helpen bij het opstellen van overeenkomsten, de beoordeling van contracten en het geven van juridisch advies.

Personen- en familierecht

Eén van onze specialisaties is het personen- en familierecht. Niet alleen het huwelijk, maar ook echtscheidingen, voogdijgeschillen, alimentatiekwesties of adoptieprocessen vallen hieronder. Dit soort juridische kwesties kunnen erg emotioneel en complex van aard zijn. Onze advocaten staan voor u klaar om u door elke stap van het proces te begeleiden, met aandacht voor uw unieke behoeften en doelen. Wij streven naar oplossingen die niet alleen juridisch robuuste zijn, maar ook passen bij uw specifieke omstandigheden.

Slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven

Bij aanranding, ontucht, verkrachting en/of geweld weten mensen vaak niet wat ze moeten doen op juridisch gebied. Vlakbij Veghel staat ons advocatenkantoor in Den Bosch met vakkundige advocaten voor u klaar. Wij kunnen u onder andere helpen met het toezien op uw belangen en rechten, inlichten over het strafproces en het claimen van een schadevergoeding.

Sociale zekerheid

Het sociaal zekerheidstelsel van Nederland voorziet in een inkomen als iemand niet in staat is om door middel van werk in het levensonderhoud te voorzien. Voor al uw vragen over ziektewet, werkloosheidswet en meer kunt u bij ons advocatenkantoor in Den Bosch langskomen voor een gratis eerste consult.

Bel uw advocatenkantoor op in regio Veghel

Heeft u vragen over één van de bovenstaande rechtsgebieden en wilt u een professionele advocaat in de buurt van Veghel? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Den Bosch en vraag uw eerste gratis consult aan.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453