Advocaat Veghel

Bent u op zoek naar een professionele advocaat in de omgeving van Veghel? Dan bent u bij Geraads & Van Schaik Advocaten aan het juiste adres. Ons advocatenkantoor heeft als doel u professionele en laagdrempelige rechtshulp te bieden tegen betaalbare prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het eerste gesprek is vrijblijvend.

Professionele en laagdrempelige rechtshulp in Veghel

In regio Veghel is Geraads & Van Schaik Advocaten gespecialiseerd in het consumentenrecht, arbeidsrecht én het sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast bieden wij hulp voor slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven. Helaas wordt een advocaat vaak gezien als het laatste redmiddel. Onze advocaten helpen u graag om een juridisch conflict te voorkomen. Wij kunnen u namelijk helpen bij het opstellen van overeenkomsten, de beoordeling van contracten en het geven van juridisch advies.

Consumentenrecht

Als consument kunt u tegen problemen aanlopen. Wij staan klaar om u te helpen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Bepaalde onderdelen die niet geleverd zijn bij een bepaald product;
  • Het product is beschadigd bij aankoop.

Dit zijn natuurlijk voorbeelden waar u liever niet te maken mee krijgt. Heeft u er echter wel mee te maken, dan zal Geraads & Van Schaik Advocaten u helpen. Heeft u over het vragen over het consumentenrecht? Stuur ons dan een mailtje of vraag een gratis eerste consult aan via onze site.

Arbeidsrecht

Wij helpen u niet alleen in geval van ontslag, maar ook wanneer uw werkgever u niet betaalt tijdens uw ziekte. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in schorsing, op non actief stelling, bedrijfsongevallen, het opstellen en/of beoordelen van contracten, ontbinding arbeidsovereenkomst, concurrentie en/of relatiebedingen, loonvorderingen en ziekte en re-integratie.

Slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven

Bij aanranding, ontucht, verkrachting en/of geweld weten mensen vaak niet wat ze moeten doen op juridisch gebied. Vlakbij Veghel staat ons advocatenkantoor met vakkundige advocaten voor u klaar. Wij kunnen u onder andere helpen met het toezien op uw belangen en rechten, inlichten over het strafproces en het claimen van een schadevergoeding.

Sociale zekerheid

Het sociaal zekerheidstelsel van Nederland voorziet in een inkomen als iemand niet in staat is om door middel van werk in het levensonderhoud te voorzien. Voor al uw vragen over ziektewet, werkloosheidswet en meer kunt u bij ons advocatenkantoor in Den Bosch langskomen voor een gratis eerste consult.

Bel uw advocatenkantoor op in regio Veghel

Heeft u vragen over één van de bovenstaande rechtsgebieden en wilt u een professionele advocaat in de buurt van Veghel? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor en vraag uw eerste gratis consult aan.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453