Advocaat Sint Oedenrode

Zoekt u een vakkundige advocaat nabij Sint Oedenrode? Geraads & Van Schaik Advocaten is gespecialiseerd in het aanbieden van rechtshulp aan particulieren, ondernemers, stichtingen en verenigingen. Door onze centrale ligging in Den Bosch bieden wij uitstekende mogelijkheden om u van advies te voorzien in Sint Oedenrode en omgeving. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Het eerste gesprek is vrijblijvend.

Advocaten die gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden

Bij Geraads & Van Schaik Advocaten ontvangt u te allen tijde vakkundige en resultaatgerichte begeleiding, daar kunt u van op aan. Ons streven is bovendien om laagdrempelige en professionele rechtshulp aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Zo kan iedereen bij ons terecht voor het verkrijgen van een passende oplossing. In de omgeving van Sint Oedenrode staat Geraads & Van Schaik Advocaten u bij als advocaat voor de volgende rechtsgebieden:

Consumentenrecht

Bij het consumentenrecht kunt u bijvoorbeeld denken aan incassobetalingen, beslagleggingen of een (koop)overeenkomst.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht omvat vele zaken. Denk daarbij onder andere aan uw arbeidscontract,  kwesties rondom ontslag of wanneer u te maken krijgt met een bedrijfsongeval.

Sociaal Zekerheidsrecht

Waar het bij het arbeidsrecht meer gaat omtrent de periode tijdens het werken, biedt Sociaal Zekerheidsrecht uitsluitsel over WIA, bijstandsuitkeringen en andere uitkeringen en kwesties rondom het Sociale Zekerheidsstelsel.

Gewelds- en zedenmisdrijven

Indien u slachtoffer bent van een gewelds- of zedenmisdrijf, helpen wij u graag. Zo staan wij u bijvoorbeeld bij voor het aanvragen van een schadevergoeding en bieden we u begeleiding wanneer u gebruik wilt maken van het spreekrecht.

Gefinancierde rechtshulp

Wanneer u rechtsbijstand nodig heeft, kan het zijn dat u dit niet kunt betalen. In dat geval kunnen wij u uitsluitsel geven of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. U betaalt, waar mogelijk, enkel een eigen bijdrage.

Úw advocaat in regio Sint Oedenrode

Hierboven staat in het kort beschreven waaruit onze rechtsgebieden bestaan. Heeft u vragen over één van deze rechtsgebieden? Hulp nodig van een advocaat? Aarzel dan geen moment om contact op te nemen met Geraads & Van Schaik Advocaten. Op korte rijafstand van Sint Oedenrode staan onze advocaten in Den Bosch voor u klaar.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453