Advocaat Heeswijk-Dinther

Woont u in Heeswijk-Dinther en heeft u een juridische kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare advocaat die u bijstaat bij een rechtszaak of die u van adequaat juridisch advies kan voorzien? Dan bent u bij Geraads & Van Schaik advocaten aan het juiste adres. Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in een aantal rechtsgebieden, zoals:

Stichting LANGZS

Ook voor slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven kunnen wij veel betekenen. Wij zijn aangesloten bij de Stichting LANGZS, waarvan wij ook medeoprichter zijn. Dit is een Landelijk Advocatennetwerk voor Gewelds- en Zedenslachtoffers. Vaak hebben slachtoffers prangende vragen, en weten ze niet wat ze kunnen doen. Niet alleen om hun recht te halen; ook om weer verder te kunnen met hun leven. Bent u slachtoffer van zo’n delict? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mevrouw Mr. Van Schaik of mevrouw Mr. Geraads. Wij kunnen u bijstand verlenen gedurende alle fases van het proces, bijvoorbeeld:

  • Een gesprek regelen met de Officier van Justitie;
  • Helpen bij het opstellen van een slachtofferverklaring;
  • informeren over allerlei andere zaken, zoals bijvoorbeeld het spreekrecht of een schadevergoeding.

Een goede en betaalbare advocaat in Heeswijk-Dinther

Wij zijn van mening dat rechtshulp voor iedereen bereikbaar moet zijn. Een eerste adviesgesprek is dan ook altijd vrijblijvend en gratis. We zullen er altijd alles aan doen om een rechtszaak te voorkomen. Komt het wel zover? Dan staan wij u bij van begin tot eind, om de best mogelijke uitkomst te bereiken. Vaak is er de mogelijkheid voor gefinancierde rechtshulp, afhankelijk van het belastbaar inkomen. Maar ook als dat niet het geval is, helpen wij u graag. We hanteren dan een gematigd uurtarief op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Maak kennis met Geraads & Van Schaik advocaten

Heeft u juridisch advies of juridische bijstand nodig? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.  Ook voor eventuele vragen over onze diensten en tarieven kunt u bij ons terecht. Bel ons op 073-2200453, stuur een e-mail naar info@gvsadvocaten.nl of laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453