Advocaat Cuijk

Woont u in Cuijk en bent u op zoek naar een advocaat? Dan is Geraads & Van Schaik Advocaten hét advocatenkantoor voor u. Ons kantoor is gespecialiseerd in het aanbieden van advies en rechtshulp aan particulieren, ondernemers binnen het MKB, verenigingen en stichtingen. Ons doel is om u laagdrempelige en professionele rechtshulp te bieden tegen betaalbare prijzen. Voor een vrijblijvend en kosteloos eerste advies, bel: 073-2200453.

Voorkom een juridische rompslomp

Het inschakelen van een advocaat wordt vaak gezien als een laatste redmiddel. Dit is jammer, omdat wij veel kunnen doen om een juridische rompslomp te voorkomen voordat uw probleem escaleert. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het opstellen van goede contracten en overeenkomsten. Bij ons advocatenkantoor in regio Gemert kunt u terecht voor juridische kwesties op elk rechtsgebied, maar zijn o.a. gespecialiseerd in:

Professionele en laagdrempelige rechtshulp in Cuijk

In regio Cuijk is Geraads & Van Schaik Advocaten gespecialiseerd in o.a. het personen- en familierecht én het sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast bieden wij hulp voor slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een gesprek regelen met de Officier van Justitie, maar ook bieden wij hulp omtrent het spreekrecht van het slachtoffer, het getuigenverhoor of het aanvullen van het proces-verbaal.

Gefinancierde rechtshulp

Wanneer u rechtsbijstand nodig heeft, kan het zijn dat u dit niet zelf kunt betalen. Wij kijken graag samen met u of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. U betaalt, waar mogelijk, dan enkel een kleinere eigen bijdrage.

Úw advocaat in Cuijk (en omgeving)

Hierboven staat in het kort beschreven waaruit onze rechtsgebieden bestaan en waar wij graag naar streven. Heeft u vragen over één van deze rechtsgebieden? Hulp nodig van een advocaat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Geraads & Van Schaik Advocaten. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Op korte rijafstand van Cuijk staan onze advocaten voor u klaar.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453