Advocaat Best

Juridische kwesties zijn niet altijd even makkelijk. Het is fijn als u daar iemand voor kunt inschakelen die u helpt. Vertrouwen en gehoord worden zijn hierbij heel belangrijk. Woont u in Best (of omgeving) en bent u op zoek naar een advocaat? Dan bent u bij Geraads & Van Schaik Advocaten in Den Bosch op hét juiste adres. Ons kantoor is gespecialiseerd in het aanbieden van advies en rechtshulp aan particulieren, ondernemers binnen het MKB, verenigingen en stichtingen. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen met juridische zaken tegen betaalbare prijzen. Voor een vrijblijvend en kosteloos eerste advies kunt u altijd bellen naar 073-2200453.

Gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden

Bij Geraads & Van Schaik Advocaten ontvangt u te allen tijde vakkundige en resultaatgerichte begeleiding, hiervan bent u verzekerd. Ons streven is om rechtshulp aan te bieden tegen betaalbare prijzen en te zorgen dat onze rechtshulp voor iedereen toegankelijk is. Zo kan iedereen bij ons terecht voor het verkrijgen van een passende oplossing. In de omgeving van Best staat Geraads & Van Schaik Advocaten u bij als advocaat op elk rechtsgebied. Specialisaties hebben wij voor de volgende rechtsgebieden:

  • Sociale Zekerheidsrecht; Het Sociaal Zekerheidsrecht draait om alle wetgeving romdom het sociale zekerheidsstelsel in ons land. Denk bijvoorbeeld aan uitsluitsel over WIA, bijstandsuitkeringen en andere uitkeringen.
  • Personen- en familierecht; binnen dit rechtsgebied worden juridische kwesties geregeld rondom personen en gezinsrelaties, zoals huwelijk, scheiding, voogdijschap en erfrecht.
  • Slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven; Indien u slachtoffer bent van een gewelds- of zedenmisdrijf, helpen wij u graag. Wij staan u bij voor het aanvragen van een schadevergoeding en het begeleiden bij spreekrecht.

Professionele en laagdrempelige rechtshulp van een advocaat in Best

In regio Best is Geraads & Van Schaik Advocaten gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het sociale zekerheidsrecht. Daarnaast bieden wij hulp en bijstand aan slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven. Helaas wordt een advocaat vaak gezien als het laatste redmiddel. Onze advocaten helpen u graag om een juridisch conflict te voorkomen. Wij kunnen u namelijk helpen bij het opstellen van overeenkomsten, de beoordeling van contracten en het geven van juridisch advies.

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op

Bent u dus op zoek naar een advocaat in de buurt van Best? Wilt u graag gehoord worden? Neem dan gerust contact op met Geraads & Van Schaik Advocaten. Het eerste advies is vrijblijvend en gratis. Wij hopen u dan het juiste advies te kunnen geven en kijken graag mee wat we voor u kunnen doen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 073-2200453 of stuur een mail naar info@gvsadvocaten.nl. Wij helpen u graag met al uw juridische vragen en geven u professioneel advies.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453