Advocaat Vlijmen

Welkom bij Geraads & Van Schaik Advocaten, uw betrouwbare partner voor juridische bijstand door een advocaat in Vlijmen en omgeving. De toegewijde advocaten van ons kantoor in Den Bosch staan klaar om u te helpen met een breed scala aan juridische kwesties. Of u nu te maken heeft met arbeidsconflicten, sociale zekerheidsvraagstukken of personen- en familierechtelijke zaken, u kunt bij ons terecht om deskundig te worden bijgestaan. Ook als u slachtoffer bent geworden van een gewelds- of  zedendelict, doen onze advocaten en juridisch adviseurs alles om u bij te staan.

Uw belangen behartigd door een advocaat vlakbij Vlijmen

De vele jaren ervaring hebben GVS Advocaten geleerd, dat elke juridische situatie uniek is. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden om ervoor te zorgen dat w u de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden. U kunt bij ons terecht met juridische kwesties op elk gebied. Daarnaast zijn onze specialisaties:

  • Sociale zekerheidsrecht: Met onze kennis van sociale zekerheidswetten staan we klaar om u te helpen bij geschillen met betrekking tot uitkeringen, arbeidsongeschiktheid en andere sociale voorzieningen.
  • Slachtoffers van gewelds- en zedendelicten: Wanneer u slachtoffer bent geworden van een gewelds- of zedenmisdrijf, kan één van onze advocaten u bijstand bieden tijdens de strafzaak, maar ook tijdens de eventuele civiele procedure die erop volgt. In sommige gevallen zal deze juridische hulp u helemaal niets kosten.
  • Personen- en familierecht: Of het nu gaat om een echtscheiding, alimentatie, voogdij of andere familierechtelijke kwesties, wij begeleiden u professioneel en met empathie.

Kosteloos eerste advies

Bij GVS Advocaten geloven wij in toegankelijke rechtshulp. Daarom bieden we u altijd een kosteloos eerste adviesgesprek aan. Dit stelt ons in staat uw zaak te bespreken, uw vragen te beantwoorden en samen de beste strategie te bepalen.

Voorkomen is beter dan genezen

Wij begrijpen dat juridische geschillen vaak voorkomen kunnen worden met het juiste advies. Daarom streven we ernaar om, indien mogelijk, een gang naar de rechtbank te voorkomen en het geschil te de-escaleren. Ons ervaren advocatenteam is bedreven in het bieden van preventief juridisch advies, maar ook bijvoorbeeld het opstellen van waterdichte contracten.

Waarom kiezen voor een advocaat van Geraads & Van Schaik in Vlijmen?

  • Specialisatie: Onze advocaten zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden.
  • Deskundigheid: Ons deskundig juridisch advies is onderbouwd met kennis en jarenlange ervaring.
  • Kosteloos eerste advies: Wij nemen de tijd om naar uw zaak te luisteren en bieden een kosteloos eerste advies.
  • Preventieve benadering: Voorkomen is beter dan genezen; daarom streven wij er zoveel mogelijk naar geschillen te voorkomen.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw kosteloze eerste advies. GVS Advocaten – Uw betrouwbare partner in juridische bijstand in Vlijmen en omstreken.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453