Advocaat Berghem

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare advocaat in de buurt van Berghem bij Oss? Dan bent u bij Geraads & Van Schaik advocaten op het juiste adres. Wij staan u bij in de meest uiteenlopende juridische problemen en geschillen. Ook kunt u bij ons kantoor in Den Bosch terecht voor een gedegen en passend juridisch advies. Zo helpen wij u graag aan de juiste informatie over bijvoorbeeld:

Advocaat Berghem voor particulieren, bedrijven en verenigingen

Geraads & Van Schaik advocaten geloven dat rechtshulp altijd toegankelijk moet zijn voor iedereen. Om deze betaalbaar te houden, is er in eerste instantie gefinancierde rechtshulp. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Er zijn bijvoorbeeld inkomensgrenzen aan verbonden. Mocht u geen recht hebben op deze gefinancierde rechtshulp, dan helpen wij u toch graag verder. Een eerste consult is bij Geraads & Van Schaik advocaten altijd gratis. Mocht daarna juridische hulp nog nodig zijn dan zullen wij een gematigd uurtarief hanteren, speciaal op maat gemaakt.

Advocaat voor slachtoffers van gewelds- en zedendelicten

Slachtoffers van gewelds- en zedendelicten hebben vaak een heleboel vragen over te ondernemen stappen. Moet ik aangifte doen? Kan ik een schadevergoeding krijgen? Hoe kan ik weer door met mijn leven? Wij kunnen u als advocaat bijstaan wanneer u slachtoffer bent geworden van een gewelds- of zedenmisdrijf door dit soort vragen te beantwoorden. We geven uitleg over het strafproces, helpen bij de aangifte, en kunnen bijvoorbeeld een gesprek regelen met de Officier van Justitie. Voor alle vragen rondom dit thema kunt u bij ons kantoor in Den Bosch terecht.

Contact

Heeft u een prangende juridische vraag? U kunt voor een eerste consult altijd gratis terecht bij ons advocatenkantoor in Den Bosch, op korte afstand van Berghem bij Oss. Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Eerste advies vrijblijvend en kosteloos

073-2200453